23 Μαΐ 2016

Ένα σχόλιο για το ΕΛΑΜ, την αποχήν, τζιε τον κυπριακό στρουθοκαμηλισμόν

Κυθρεώτης ΣκούλλοςΕπειδή άρκεψα τζιε σικκιρτίζουμαι με τις μαλακίες που θκιαβάζω. Το ΕΛΑΜ εμπήκεν στην βουλή γιατί ετριπλασίασεν τις ψήφους του. Ας μεν ξηάννουμεν πως η αποχή ανέβηκεν μεν κατά 33%, αλλά τζιε το όριο για να μπεις στη βουλή κατά 100% (το οποίο ιμίς ήταν να τους αφήκει έξω), τζιε το ΕΛΑΜ ανέβηκε κατά 200%+. Το ΕΛΑΜ, τις ψήφους τζιε τα ποσοστά του, γεννά το η κοινωνία, όι η αποχή.
Εν εν η αποχή που έδωκε στο ΕΛΑΜ τα πιο ψηλά του - με διαφορά - ποσοστά στη Πάφον που που τον τζιαιρόν που αθθυμούμαι εν μες στο φουμισσιόν για την αντίσταση στο πραξικόπημα σε αντίθεση με τις άλλες επαρχίες. Έτα ούλλα τζιαμέ συγχωρκανοί.

Εν εν η αποχή που γεννά φασίζουσες συμπεριφορές όπως διαφόρων βουλευτών του κυβερνητικού κόμματος κατά την τελευταίαν πενταετίαν, εν φκάλλει η αποχή επικεφαλής της πιο μεγάλης συντεχνίας εκπαιδευτικών εθνικισταρά που ανήκει σε κόμμα που αποτέλεσε τζι αποτελεί για δεκαετίες ολόκληρες στέγη για έτσι τύπους, εν εν η αποχή που κάμνει μνημόσυνα σε εοκαταβητατζίες τζιε μνημεία σε πραξικοπηματίες. Εν εν η αποχή που εξέπλυννε στα αστικοδημοκρατικά της πλυντήρια ούλλα όσα πρεσβεύκει το ΕΛΑΜ που τους υπουργούς του Σαμψών τζιε κάτω βολεύκοντάς τους σε κυβερνητικά κόμματα ως βουλευτές και βάλε.

Εν εν η αποχή που δημιουργά στερεότυπα του ότι οι ανατολικοευρωπαίες (τζιε οι τουρίστριες) εν πουτάνες, οι ξένοι εν κλέφτες, οι πόντιοι εν μεθύστακες, τζιε οι Κυπραίοι εν ο ανώττερος λαός του κόσμου αλλά φθονούν τον ούλλοι τζιε γι αυτό εν πάει μπροστά.

Ο ρατσισμός, ο εθνικισμός τζιε η ξενοφοβία της κυπριακής κοινωνίας εν που έβαλεν το ΕΛΑΜ στη βουλή τζι αν δεν θέλετε να δείτε την πραγματικότητα ετοιμαστείτε να θορείτε το ΕΛΑΜ, εντός τζι εκτός βουλής, όσο τζι αν ανεβαίνει το όριο το οποίο απλά κάμνει την αστική δημοκρατία ακόμα που μιάλον ανέκδοτο απ' ότι ήταν ως τωρά.

Άσιλα, τζι εγώ απορώ με την αναισθησία τζίνου του κόσμου που πιάνει για 6 μήνες που 500 ευρώ που την ΑΝΑΔ, για να πιάει μετά για άλλο 6 μήνες που 200 ευρώ ανεργιακόν, τζι εν επήεν να ψηφίσει κάτι τύπους που πιάνουν ολίγες χιλιάδες μισθό τζιε εξασφαλισμένην σύνταξη, αυτοκίνητο για να βουρούν με 180 όταν παέννουν να φαν αμπελοπούλια τζι εν τους κανούν οι λίρες τζιε φκάλλουν πας σε χαρτίν κυβερνητικό τα προσκλητήρια του γάμου τους τζι άμα λάχει να πούμε άφκουν τσιάρον μες στην βουλήν τζιε παν να βάλουν το μόπαιλ στα γεννητικά όργανα της συναδέλφου τους που έκαμεν τους παρατήρηση. Α, τζι εξήασα, τούτα ούλλα κάμνουν τα τζιε καλύφκει τους η βουλευτική ασυλία, τζιε οι μισοί που τούτους επανεκλεγήκαν, αλλά φταίει μας η αποχή... Πραγματικά απορώ...

 


1 σχόλιο:

  1. http://detefabulablog.tk/ena-scholio-gia-to-elam-tin-apochin-tzie-ton-kypriako-strouthokamilismon/#comment-8

    ΑπάντησηΔιαγραφή